ANDRÉ VAN DER HAM - Senior adviseur management en organisatieontwikkeling: "Wij werken reeds geruime tijd naar volle tevredenheid samen met Interferio. Zo verzorgt Interferio al meerdere jaren, leergangen van onze Hoger Management Opleiding.
Interferio is goed in staat om aansluiting te maken bij deze managers in spe en weet heel snel een verbinding tot stand te brengen die de deelnemers in staat stelt om met hun eigen ontwikkeling aan de slag te gaan.
Tussen de trainingen door hebben wij regelmatig contact. Hierdoor houden de trainingen een goede aansluiting bij de wisselende dagelijkse praktijk van de trainees.

Daarnaast heeft Interferio voor ons trainingen op maat ontwikkeld die door onze eigen trainers worden gegeven. Deze trainingen sluiten prima aan bij onze doelgroepen; ze zijn leerzaam en effectief.
Onze trainers zijn door Interferio middels een Train-de-Trainer aanpak voorbereid op het op een effectieve wijze uitvoeren van de trainingen.

Interferio slaagt er telkens weer in om een passend antwoord te vinden op de vragen die wij voorleggen. Zo is Interferio altijd bereid om mee te denken over aanpassingen en verbeteringen in het opleidingsprogramma.
Ook is zij goed in staat om onze trainers door middel van hun open manier van feedback steeds een stap verder te brengen in hun eigen ontwikkeling.

Het meest positieve in de aanpak van Interferio is dat het geen groot, afstandelijk bureau is maar een duidelijk eigen gezicht heeft met een praktische en persoonlijke aanpak.

< Vorige referentie